onsdag 20 november 2013

Nemesissockar


Nu är äntligen min Nemesissockar klara för användning. Det passar ju bra eftersom den första snön föll här ikväll. Då behöver jag inte frysa om fötterna i alla fall. Mönstret var ganska roligt att sticka och inte så svårt. Det finns på Ravelry. Garnet var från Regia.


Nu fortsätter jag med ett par sockar till maken. De får inte sitta åt så jag gör resåren väldigt lös till honom. det lär ta ett tag innan de blir klara för han har stora fötter. Förmodligen startar jag väl något annat också att växla mellan.

måndag 11 november 2013

Ugglevantar


Ett par halvvantar med ugglor har jag stickat ikväll. Garnet är Raggi på stickor 3. Mönstret plockade jag ihop från lite olika håll. Pärlorna kommer från något gammalt armband som gått sönder. Jag använde en tunn virknål för att placera pärlorna på rätt ställe. Det var väldigt smidigt. Vantarna var väldigt sköna och kommer nog användas flitigt vid geocachingturerna. Då blir det enkelt att hålla sig varm om händerna och ändå kunna använda GPS:en.

söndag 10 november 2013

En klar


Den första Nemesissockan är klar. Dags att lägga upp nästa på stickorna, men först kan man ju sticka emellan med något annat. Vi får se när nummer två kommer igång.