torsdag 19 juli 2012

Städning i pysselskåpet

Nu är det fint  i mitt pysselskåp igen. Det är inte klokt vilken oordning det kan bli. Flera dagar har det tagit för att städa och sortera alla prylar. Lite har jag kastat men det mesta är tillbaka i skåpet igen. Nu är det sorterat i olika lådor och på olika hyllor. På plastlådorna har jag skrivit vad de innehåller. Nu hoppas jag bara att det kan få förbli ordning i skåpet.

Detta var ett av mina sommarprojekt. Nu kan jag hitta alla saker till mina andra sommarprojekt. På en hylla finns skissblock och pennor. Förr tecknade jag och målade mycket mera. Det skulle jag vilja börja göra igen. För ett tag sedan köpte jag Promarker tuschpennor. De vill jag lära mig använda. Jag får väl leta efter lite tips på nätet. Alla tips om hur man kan använda dem mottages tacksamt.

Min senaste fritidssysselsättning har fått flera hyllor i skåpet. Jag började geocacha för lite drygt ett år sedan. Det har inneburit att jag inte har lika mycket tid för andra pyssel. Men det är jätteroligt. Det kan tyckas att det inte hör hemma bland pysslen, men det blir en hel el pyssel, när jag ska lägga ut nya geocacher. Det är till dem jag samlat lite prylar. Det är ett roligt pyssel att komma på olika sorters kreativa gömmor. Jag skriver en hel del om mina geocachingäventyr på min andra blogg.

Nu ska jag bara ta itu med resten av huset. men det måste bli tid  för andra roliga projekt.

2 kommentarer:

  1. Härligt med ordning och reda! Jag var tvungen att googla på ProMarkers för jag hade inte hört det namnet förut.

    SvaraRadera
  2. Åh vilken dröm att ha ett helt skåp för pysselsakerna!

    SvaraRadera