torsdag 17 januari 2013

Röd citron


Det blev ett par sockar till sonen, men de hann inte bli klara i tid innan han återvände till Malmö. Det fick bli ett brev på posten. Tyvärr glömde jag ta kort på dem innan jag postade dem.

Därefter har jag stickat på en Citron-sjal. Min svägerska fick låna den jag gav till min mamma i julklapp för ett par år sedan. Hon gillade den och beställde genast en egen. Mammas var i bruna och beige färger, men hon ville ha en röd. Som tur var hittade jag precis de rätta färgerna i samma garn. Igår fäste jag trådarna och blockade den över natten. Ikväll levererades den. Hon var inte hemma, men den lämnades av i alla fall.

Dags för nästa projekt. Det blir dels ett par sockar till mig själv, dels något i ett rött zauberballgarn. Funderar fortfarande på vad.

3 kommentarer:

 1. Vilken fin Citron du har gjort! Min är jätteskön i Malabrigo Lace, men tyvärr i minsta laget.

  SvaraRadera
 2. Jag stickade i Alpaka Fashion från Schachenmayr nomotta. Mammas blev nog lite mindre, men jag hade nog lite grövre stickor den här gången. Den blev alldeles lagom stor. Svägerskan var i alla fall nöjd och hade testat den i morse när hon var ute med hunden.

  SvaraRadera
 3. Härlig sjal i härlig färg...

  Kram Maidi

  SvaraRadera