onsdag 4 augusti 2010

FOR JOI


För ett tag sedan kom mina namnband, som jag beställt, med posten. Nu kan jag sy fast dem på det jag virkar och stickar eller syr för den delen. Det var enkelt att beställa och designa dem på minanamnband.se.


Det blev FOR JOI Design. Om man läser på engelska och tänker att hon har nog stavat fel blir det "For Joy". Det tycker jag kan vara ett passande namn på saker man gör för att det är roligt. Fast egentligen är ursprunget från mitt jobb. Det är mitt användarnamn på jobbet. For står för Forsheda rektorsområde. Joi är Johansson Inga. Så enkelt är det. Design lade jag till för att banden ska sitta på saker jag tillverkat. Det behöver inte betyda att jag designat allt själv, men ibland har jag tänkt ut allt.

Mina sjalar, som jag stickat i sommar, ska få ett märke påsytt. De senaste dagarna har jag inte stickat så mycket på UFO-sjalen. I helgen var det motorcykelåkning som gällde och hittills har jag mest plockat blåbär den här veckan. Men nu ska jag sätta mig och sticka lite. Man får ont i ryggen av att plocka blåbär. En liten tjuvtitt på sjalen kan ni få. Garnet är växtfärgat. Det blir så härliga färger som går så bra ihop. Det syns inte så bra på bilden.

UFO-sjalen på gång
Jag hittade dessutom en underbar stickblogg med en fantastiskt trevlig tävling. Kolla in den.

3 kommentarer:

 1. Vilka konstiga färger det blev på det växtfärgade garnet. I verkligheten är det mera åt det gula och gröna hållet.

  SvaraRadera
 2. Vilka häftiga namnlappar du skaffat. For Joi låter ju jättebra.

  ram Maidi

  SvaraRadera
 3. så fine navnlapper du har fått deg. Jeg har også bestilt navnlapper på samme sted. De er raske og bra kvalitet. Flott blogg du har :-)

  SvaraRadera