lördag 16 april 2011

Cyklar på Vandalorum

 Stadens nya stolthet invigdes idag. Vandalorum ska bli ett konst- och designmuseum för hela Sverige är planerna. Chefen för Danmarks motsvarighet, Louisiana, var där och invigningstalade. Vissa jämförelser gjordes även om man inte ville det. Sune Nordgren, känd från bl a TV, är projektledare. Han ville inte kalla Vandalorum för Sveriges Louisiana utan Sveriges Vandalorum.
 Som medlem i Vandalorums vänner var jag förstås på plats vid invigningen. Många hade tagit sig dit. Den stora utställningshallen var ägnat åt en utställning om cyklar. Jag gick runt och undrade om det skulle finnas någon instickad modell. Visst gjorde det det.
Jag kommer garanterat att återvända till Vandalorum. Redan på måndag ska jag dit och fika med en bloggkompis. Då kanske man kan titta lite närmare på stället. Nu kryllade det av folk som skymde sikten. Mer bilder och prat kommer i min andra blogg.

Hos Skapa och inreda finns det nu en utlottning. Jag har anmält mig. Gör det du också!

3 kommentarer:

  1. Vad roligt att se! Det gillar jag! :)

    SvaraRadera
  2. Så häftig cykel! Tänk att du kan klura ut hur man gör på japanska mönster. Det ska bli kul att se den färdiga väskan!

    SvaraRadera