fredag 1 april 2011

Min knitbag

 Det låg en avi i postlådan idag. Jag hade ett "skrymmande brev" att hämta ut på ICA i Forsheda. Ja, tänkte jag, det måste vara min efterlängtade beställning.
 I det stora vita plastkuvertet låg den, min knitbag, som jag beställt på nätet. jag har varit inne på Knitbags hemsida flera gånger och tittat på den. Nu hade de ett erbjudande och då slog jag till.
 Knitbags Organisatör ska hålla ordning på mina stick- och virkprojekt och göra det lätt att ta med dem när jag åker iväg. Ett litet gult garnhus följde också med. I paketerbjudandet fick man dessutom två projektpåsar i valfria färger. Jag valde en turkos och en lila.

Om man har en blogg och länkar till Knitbags hemsida, kan man vinna ett presentkort på 300 kr. Dragning sker den sista dagen i varje månad. Jag hoppas jag vinner den här månaden. Fast det dröjer ju ett tag innan dragningen är.
 Det har inte blivit så mycket stickat eller virkat den senaste månaden. Jag har inte orkat lika mycket. Dessutom har jag varit rejält förkyld. Jag hoppas komma igång igen den här månaden. Min nya knitbag inspirerade förstås och jag var tvungen att plocka fram garnvindan så att jag kunde nysta upp en härva garn som jag köpte av Tant Kofta.
Det ska bli en mjuk och skön sjal har jag tänkt, men jag har inte riktigt bestämt mig för vilket mönster jag ska använda. Jag funderar på några olika:
Seascape Lace Shawl
Cold Mountain Stole
Juno Regina
Waves of Grain
Ja, vad tycker ni? Skriv gärna en kommentar eller lämna din röst här till höger.

4 kommentarer:

 1. Alla sjalarna är jättefina men jag föll nog mest för Waves of Grain ändå.
  En Knitbag skulle jag också behöva så jag ska gå in på sidan och kolla mera..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Jag röstar på .......

  Seascape laceshawl - "is a featherweight wrap, light as a sea breeze" står det i beskrivningen till den underbara sjalen. Den beskrivningen, det garnet, med den underbara färgen Känns helrätt.

  SvaraRadera
 3. Seascape, absolut! Den kommer att bli så läcker. Vilken smart väska du köpt. Den kommer du nog att få stor användning för. Härligt att du är på G igen! :)

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset om Knitbag....hade ingen aning om den suveräna bagen!! Den ska jag önska mig vid något bra tillfälle ;-)

  SvaraRadera