lördag 17 november 2012

Storugglan och den sjunde granen

 Nu har ugglorna fått sällskap av en stor kusin. Storugglan är inte så mullig som de andra små ugglorna. Det beror på att magen är tom.
 Storugglan är en liten väska, som man kan fylla med vad man vill ha med sig. Den är inte ihopvirkad upptill utan har en dragkedja som går att öppna och en lång snodd som axelrem.
Det blev en sjunde gran också. Jag hade gjutit sju stommar men orkade bara göra sex granar, som nu står i skolan. Den sjunde har grenar i två gröna nyanser. Dessutom har det smugit sig in ett lager rött. Det går att variera granarna i det oändliga.
Mintkyssarna har paketerats i små cellofanpåsar. Dem tillverkade jag av lite cellofan och tejp och knöt ett rött papperssnöre upptill. Imorgon är det dags för höstmarknaden. Jag hoppas det kommer många godissugna besökare.

1 kommentar:

  1. Oj då, här flockas besökare ser jag.... Inser att jag är lite konstig som inte dras ett dugg till pysselbloggar... för r man kvinna, så ska man vara lite pysslig. Nåja, granarna skulle vi gott kunna som julpyssel.... kanske med v åra faddergrupper. Skulle hinna förbereda.... Vad behöver jag? Små plastglas ( 5 cl), gips ( var köper man det) och minigrillpinnar...och så papper. Tror att jag skulle klara detta.... Tack för tips!

    SvaraRadera