onsdag 2 februari 2011

Litet paket på posten


Har ni sett vad som låg i min postlåda idag? Fast jag väntat på det och visste att det skulle komma vilken dag som helst, blev jag jätteglad när jag stannade bilen på hemvägen och öppnade postlådan. Där låg det, mitt efterlängtade paket från Tant Kofta.

Jag hade beställt två underbara härvor från hennes senaste färgning i medelhavsblått. Det var ett underbart garn, så mjukt och skönt. Det andra garnet är till en axelvärmare av jakull, lite strävt och jättespännande. Jag ser fram emot att få börja sticka på min jakvärmare. Men nu håller jag ju på med ett par strumpor. Det har förstås inte hindrat mig förr att starta nya projekt innan de gamla är avslutade. Vi får se vad som händer.

Just nu har jag mycket annat att göra dessutom. I skolan är det utvecklingsamtalsveckor så dagarna kan bli ganska långa. I kyrkan är det en hel att planera för resten av året. Men en liten stund då och då kan jag plocka fram stickpåsen. Vi har ju åtminstone en halvtimmas rast på jobbet. Hela går ju inte åt till att äta.

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig det var på garnet! Förstår att du blir glad över ett sånt post-paket :-)

  SvaraRadera
 2. Förstår att du är glad :)
  Underbara färger!

  SvaraRadera
 3. Snyggt garn! Det skulle jag också ha blivit helglad över att få hem i brevlådan.

  SvaraRadera