lördag 5 juni 2010

Mitt pysselskåp är på plats

Mitt pysselskåp har kommit på plats
Äntligen är mitt pysselskåp på plats. Jag köpte det för flera veckor sedan, men inte förrän idag kunde vi sätta ihop det. Jag har städat mitt arbetsrum och röjt en del. Jag har bl a bytt gardiner och matta. Röda rummet har blivit  mindre färgglatt . Det är bara fåtöljen som fortfarande är röd. Efter röjningen kunde skåpet få plats.

Jag köpte skåpet när vi var nere i Malmö och hälsade på sonen och systern med make. Det visade sig att vi inte fick in det i bilen. Jo, skåpet fick plats, men inte vi. Åtminstone inte bekvämt nog så vi kunde köra 25 mil. Vad göra? Jo, skåpet fick stanna hos syrran  och svågern fick låna vår bil med släp när han åkte hem till Malmö. Han veckopendlar nämligen mellan Habo och Malmö. När han sedan åkte till jobbet i Habo bytte vi bil igen. På så sätt kom skåpet hem till oss. Sen blev det stående i sina tre kartonger tills idag.

En liten skavank finns det. Jag hittade nämligen kartongerna i fyndhörnan på Ikea. Det är en skada längst upp på ena sidostycket. Tyvärr är det den sidan som syns mest. Jag får väl hitta på något sätt att dölja det. priset var  trots allt kanonbra. Normalpriset var 2500 kr. Jag gav bara 750 kr. Det kallar jag fynd.

Nu ska jag bara fylla det med alla mina pysselgrejor som ligger och dräller överallt i huset. Lite har fått in i det, men det återstår en hel del. Fint kommer det att bli i alla fall när det är klart. Det blir lätt att hitta saker också när man blir sugen på att göra något.

4 kommentarer:

 1. Vad härligt med en så stor pysselhörna och vilket praktiskt pysselskåp du fått.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Vilket fynd!! Rymmer säkert massor av pyssel:)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med ett så stort skåp för allt sådant, det skulle jag också behöva!!!

  SvaraRadera
 4. Du har nåt att hämta på min blogg!

  SvaraRadera