söndag 14 november 2010

Raggsockar

Hoppsan! Det har inte blivit så mycket pysselbloggande på sistone. Jag har varit förkyld och hostat mig igenom dagarna och nätterna. Plötsligt upptäckte jag att besöksräknaren passerat 10 000. Fantastiskt att så många besökt min lilla blogg sedan augusti. Jag hade eventuellt tänkt göra en utlottning för att fira, men jag vet inte om jag orkar just nu. Jag får återkomma när krafterna har kommit tillbaka.

Julklappar på gång
Jag orkar som sagt inte så mycket just nu, jag kan sticka medan jag sitter i soffan och slötittar på TV.Så vilar jag emellanåt en stund. Det är raggsockar på gång för tillfället. De fina strumporna i Opal, som jag stickade till mig själv, har verkligen kommit till användning. De är jättesköna och varma för mina frusna fötter. Därefter har jag stickat julklappssockar i raggsocksgarn. Först blev det ett par i grått med rött inslag till en av sönerna. Garnet räckte inte riktigt så tårna blev enfärgat röda i ett okänt restgarn. Nu håller jag på med grå och lila till den andre. Tre strumpor är klara och den fjärde är på gång.

Halskrage under tillverkning
Parallellt med raggsockarna stickar jag på en halskrage i Silenzio Color. Den blir mjuk och skön hoppas jag. Mönstret hittade jag i en tidning som min kollega hade med sig till jobbet. Ibland är det bra med flera projekt samtidigt. När man tröttnar på ett, kan man ta till det andra.

2 kommentarer:

  1. Ja du får krya på dig som sagt.
    Skönt med små lätta pyssel när man är lite hängig.

    Kram Maidi

    SvaraRadera